DMD Design is een allround meubelstoffeerderij die gespecialiseerd is in alle mogelijke stofferingen

Door onze jarenlange ervaring hebben wij ons kunnen specialiseren op het gebied van design en designklassiekers.  Zo zijn meubelen van onder andere merken zoals Leolux, Artifort, Gelderland, Jori, Rolf Benz, De Sede, etc. geen probleem voor onze allround meubelstoffeerders. Wij bewerken deze meubels op de manier zoals de fabrikant en de ontwerper het bedoeld heeft, ook de materialen die wij hier voor gebruiken sluiten aan op de wensen en eisen van.  Wij kunnen de meubelen zo origineel mogelijk stofferen doordat wij met dezelfde stoffen en leder leveranciers werken als de merken zelf.

Jacht en scheepsstofferingen

Wij zijn gespecialiseerd in het stofferen van Jacht en scheepsstofferingen
(her)stofferen van jachten en schepen is met recht een vak apart te noemen. Het vereist maatwerk, vaak een verfijnde detaillering en zeker ook de benodigde materiaalkennis om zonlicht en vocht duurzaam het hoofd te kunnen bieden. Kortom er worden hoge eisen gesteld aan het vakmanschap van de stoffeerder. Van het renoveren van bestaande stofferingen tot het ontwerpen en ontwikkelen van geheel nieuw zitmeubilair; wij zorgen ervoor dat het góed gebeurt.

Caravan - camper of auto (oldtimer)

Is de bekleding van uw caravan - camper of auto (oldtimer) interieur versleten of bent u simpelweg niet blij met uw huidige bekleding? Of misschien bent u helemaal aan vernieuwing toe. Dan helpen wij u graag bij het herstofferen. Dit gebeurt geheel op maat naar aanleiding van uw wensen. Bent u nog wel tevreden met de bekleding, maar verliezen de kussens of stoelen wat volume?  Dan is het ook mogelijk om nieuwe vulling te plaatsen

Ook voor een doorgezakte stoel of beschadigde bekleding bent u bij ons aan het goede adres, Als de bekleding versleten is kunnen we de versleten delen vernieuwen, maar wij kunnen het natuurlijk ook in zijn geheel vernieuwen, maar ook brandgaatjes of losse stiksels kunnen we voor u repareren.

We werken alleen met materialen van hoge kwaliteit. Denk aan; Jab, Kvadrat, De Ploeg, switch, Bogmans bv, Buvetex, Carlucci enz.

Maatwerk

Naast het stofferen van bestaande meubels maken wij ook meubels op maat. In het verleden hebben wij al vele projecten mogen maken voor klanten die specifieke wensen hebben met betrekking tot het meubel.
Bijvoorbeeld kan hier gedacht worden aan afmeting, plaats en het passen binnen het architectonische geheel, maar ook speciale wandbekledingen door middel van gestoffeerde panelen. Vaak worden wij in de ontwerpfase betrokken bij het project.
Wij adviseren desgewenst op het gebied van uitvoerbaarheid, zitcomfort en kwaliteit. Het houtwerk wordt gemaakt door een meubelmaker en vervolgens wordt het meubel door ons gestoffeerd.

Brandveiligheid

De laatste jaren worden er op het gebied van brandveiligheid hogere eisen gesteld aan gestoffeerde meubelen.
Om projectmeubilair aan de veiligheidseisen te laten voldoen, voeren wij ook brandvertragende materialen in ons assortiment.

Projecten

onze klanten stellen bijzondere eisen aan hun gestoffeerde meubilair. Het dient niet alleen mooi te blijven bij intensief gebruik, maar ook hygiënisch te zijn en goed schoon te houden wij werken bijvoorbeeld voor bioscopen, ziekenhuizen, verzorgingscentrums, kantoren, interieurbouw, openbaar vervoer,gemeentes etc

Allergieën

in onze assortiment hebben wij ook speciale antiallergie producten zoals diverse soorten meubelstoffen en schuim die geschikt zijn voor gebruik in  ziekenhuizen, verzorgingshuizen, revalidatiecentra, rusthuizen en andere verzorgingsomgevingen dit is een uitkomst voor mensen die allergisch zijn voor huisstofmijt

Contact

Bel voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak bij u thuis of kom even langs in één van onze winkels.

Vul hieronder uw gegevens in en wij bellen u!

Verzenden

Ontwerp & realisatie : infigoo creatieve media

Copyright © DMD design |  privacyverklaring | disclaimer