Bent u uitgekeken op de kleur van uw interieur? Ook hiervoor hebben wij voor u de oplossing. Laat het overspuiten in iedere gewenste kleur. Deze wordt door onze vakmensen aangebracht van klassiek tot modern.

Wij staan klaar om al uw meubels en interieur te renoveren en ze weer als nieuw te spuiten
Door onze zorgvuldigheid en liefde voor het vak restaureren wij alle facetten van uw interieur. Gun uw meubels een tweede leven en laat ze spuiten door ons. Wij gunnen en garanderen u weer vele jaren plezier van uw meubels.

Door jaren lange ervaring in het renoveren en spuiten van allerlei uiteenlopende projecten kunnen wij u adviseren en helpen bij alle type meubels. Van enkele- tot seriespuitwerk wij spuiten al uw tafels, stoelen, kasten, deuren, dressoirs en alle overige meubelstukken in de gewenste kleur. Door onze secure herstelwerkzaamheden kunnen wij eventuele schade en bestaande nerfstructuur verwijderen of juist zichtbaar houden.  Wij maken ze weer als nieuw en u kunt dankzij ons weer tientallen jaren genieten van uw meubels

Wij beschikken over de mogelijkheid om iedere kleur of effect en glansgraad te creëren.

Lederen meubelen

Leren meubelen zijn toonaangevend voor het interieur Geen ander meubelstuk wordt zo intensief gebruikt als een bank of een fauteuil. Hoe zuinig u er ook op bent en hoe zorgvuldig u het meubel ook onderhoudt, slijtage is onvermijdelijk. maar geen probleem wij kunnen uw meubelen weer opnieuw spuiten in uw gewenste kleur Na behandeling en eventuele reparatie zien ze er weer als nieuw uit.

Zijn uw lederen meubelen verschoten door het zonlicht of zijn ze vaal of versleten of zitten er krassen en/of scheuren in dit is voor ons geen enkel probleem wij kunnen dit voor uw herstellen.

Wij kunnen ook het leer plaatselijk kleuren bijvoorbeeld de armen Het leer behoudt natuurlijk zijn vertrouwde uitstraling.

  • Persoonlijk contact, kwaliteit en service
  • Vrijblijvende prijsopgavens , ook aan huis
  • Al generaties lang uw ambachtelijke vakman, een echt familie bedrijf
  • Gratis halen en bezorgen
  • Gratis vervangende meubels

Contact

Bel voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak bij u thuis of kom even langs in één van onze winkels.

Vul hieronder uw gegevens in en wij bellen u!

Verzenden

Ontwerp & realisatie : infigoo creatieve media

Copyright © DMD design |  privacyverklaring | disclaimer