DMD Design bediend ook de zakelijke markt.

Maritiem
Horeca
zorg
interieurbouw
overheid
musea
etc

Wij hebben een groot zakelijk van terugkerende en vaste klanten waar wij zowel kleine als grotere producties uitvoeren, tot de dag van vandaag zien wij ons klantenbestand alleen maar groeien met zeer tevreden klanten.

Binnen de zakelijke markt worden zware eisen gesteld aan meubilair en bekleding.
Slijtvastheid, hygiëne-eisen, maar ook brandvertragende en antistatische eigenschappen zijn criteria waar we dagelijks mee werken.
Het dient niet alleen mooi te blijven bij intensief gebruik, maar ook hygiënisch te zijn en goed schoon te houden.

Binnen projecten wordt er vaak maatwerk toegepast. Of de bekleding nu voor inrichting, meubels, ombouwen of voor panelen zijn; dankzij het vakmanschap en bekwaamheid van onze stoffeerders bieden wij een efficiënte meerwaarde

Jacht en scheepsstoffering (maritiem)

Wij zijn gespecialiseerd in het stofferen van Jacht en scheepsstofferingen
(her)stofferen van jachten en schepen is met recht een vak apart te noemen. Het vereist maatwerk, vaak een verfijnde detaillering en zeker ook de benodigde materiaalkennis om zonlicht en vocht duurzaam het hoofd te kunnen bieden. Kortom er worden hoge eisen gesteld aan het vakmanschap van de stoffeerder. Van het renoveren van bestaande stofferingen tot het ontwerpen en ontwikkelen van geheel nieuw zitmeubilair; wij zorgen ervoor dat het góed gebeurt.

Vrijblijvende offerte

Laat ons u informeren over onze mogelijkheden waarmee wij u van dienst kunnen zijn. Van te voren zullen wij u een duidelijk beeld geven van de uitvoering samen met een stappenplan die optimaal zal worden ingevuld naar uw wensen.

DMD Design kan voor u kosteloos en geheel vrijblijvend een offerte samenstellen op basis van uw wensen. In onze showroom kunt onder het genot van een ouderwets Hollands kopje koffie een keuze maken uit de vele mogelijkheden.  Wij komen zelfs langs bij uw met een gedeelte van onze collectie.

We werken alleen met materialen van hoge kwaliteit. Denk aan; Jab, Kvadrat, De Ploeg, switch, Bogmans bv, Buvetex, Carlucci enz.

Maatwerk

Naast het stofferen van bestaande meubels maken wij ook meubels op maat. In het verleden hebben wij al vele projecten mogen maken voor klanten die specifieke wensen hebben met betrekking tot het meubel. Bijvoorbeeld kan hier gedacht worden aan afmeting, plaats en het passen binnen het architectonische geheel, maar ook speciale wandbekledingen door middel van gestoffeerde panelen. Vaak worden wij in de ontwerpfase betrokken bij het project. Wij adviseren desgewenst op het gebied van uitvoerbaarheid, zitcomfort en kwaliteit. Het houtwerk wordt gemaakt door een meubelmaker en vervolgens wordt het meubel door ons gestoffeerd.

Brandveiligheid

De laatste jaren worden er op het gebied van brandveiligheid hogere eisen gesteld aan gestoffeerde meubelen.
Om projectmeubilair aan de veiligheidseisen te laten voldoen, voeren wij ook brandvertragende materialen in ons assortiment.

Allergieën

In onze assortiment hebben wij ook speciale antiallergie producten zoals diverse soorten meubelstoffen en schuim die geschikt zijn voor gebruik in ziekenhuizen, verzorgingshuizen, revalidatiecentra, rusthuizen en andere verzorgingsomgevingen dit is een uitkomst voor mensen die allergisch zijn voor huisstofmijt

Duurzaamheid

Repareren van meubels bijdraagt aan een verminderde CO2 uitstoot. Herstofferen is niet alleen goed voor uw portemonnee, u draagt ook bij aan een duurzame wereld.

Hieronder een overzicht van opgeleverde werkstukken

Op alle foto’s rust auteursrecht. Gebruik van teksten, delen van teksten, afbeeldingen, foto’s, logo’s en alle andere items van www.dmddesign.nl mogen uitsluitend na schriftelijke toestemming van DMD Design gebruikt worden.

Stofferen banken & fauteuil

Restauratie bank en fauteuils

Nieuwe zittingen kerkbanken

Interieur met kunstleder

Biezen matten kerkstoelen

Compleet interieur Meerkerk

Contact

Bel voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak bij u thuis of kom even langs in één van onze winkels.

Vul hieronder uw gegevens in en wij bellen u!

Verzenden

Ontwerp & realisatie : infigoo creatieve media

Copyright © DMD design |  privacyverklaring | disclaimer